COMANDA IN CEL MULT 23 ORE SI 10 MINUTE, IAR ANVELOPELE VOR FI LIVRATE JOI

Despre noi

Delta Plus si-a inceput activitatea in 1994 in Pitesti, prin comercializarea automobilelor Dacia si a pieselor de schimb si distribuirea lor la nivel national. In 1996 Delta Plus Pitesti si-a diversificat paleta de activitati, incepand sa importe anvelope si sa le comercializeze la nivel national, devenind rapid un partener premiat de producatorii internationali.

   
                                                              timeline.modificat1_540

DELTA PLUS TRADING - IMPORTATOR ANVELOPE

In momentul de fata, in afara sediului central din Pitesti, Delta Plus detine 10 puncte de lucru in tara unde se comercializeaza anvelope si accesorii dedicate: Timisoara, Constanta, Craiova, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Ploiesti, Galati, Suceava si Bacau. Aceasta infrastructura asigura livrari rapide catre clienti, indiferent unde s-ar afla. In plus, prin serviciile specializate de transport marfa, intern si international, cu acoperire TIR si asigurare CMR, putem onora orice fel de comanda in cel mai scurt timp.

 

Venind in intampinarea dorintelor clientilor nostri, am deschis un modern service auto in Pitesti, inaugurand o activitate noua - service roti, dar ocupandu-se si de micile interventii necesare autoturismelor. Service-ul de roti Delta Plus deserveste toata gama de autovehicule:turisme, vehicule comerciale si camioane. Pentru operatiuni mecanice complexe, vopsitorie- tinichigerie sau revizii ITP va punem la dispozitie service-ul nostru din Pitesti, unitate moderna, echipata la standarde Renault.

 

Numele si serviciile oferite, calitatea produselor si nivelul ridicat si constant au reusit sa ne impuna ca un partener de afaceri apreciat, fiind pe primul loc in judetul Arges, in domeniul de activitate pe care il prestam. Totodata, Delta Plus este cel mai mare importator Matador din Romania de peste 5 ani.


PREMII ACORDATE DE PARTENERI
2005 - Premiul pentru colaborare exceptionala acordat de Matador
2006 - 2011 - Delta Plus a obtinut 6 ani la rând premiul "Dealer Matador nr.1 in Romania"

 

Vanzarea de anvelope s-a concentrat initial pe segmentul de persoane juridice ce doreau sau aveau deja afaceri in comertul cu amanuntul de anvelope si piese auto. De curand ne-am extins linia de servicii, venind mai aproape de persoanele fizice care doresc sa isi achizitioneze anvelope, prin magazinul online delta-anvelope.ro. Beneficiind de o infrastructura care permite acoperirea intregii tari, de un stoc constant de peste 100 000 de anvelope, magazinul nostru online este capabil sa onoreze prin intermediul site-ului internet toate solicitarile si comenzile de anvelope.


De la anvelope turisme, 4x4, SUV, comerciale pana la anvelope agricole, industriale, auto-utilitare, sau pentru camioane, la Delta Plus poti sa le gasesti pe toate, la preturi mici si calitate ridicata.


Fiind importator direct, Delta Plus poate oferi preturi foarte avantajoase atat la anvelope, cat si la accesorii (camere si jante) si sfaturi utile privind alegerea si intretinerea lor.

    mp_52_nordica_3.                         

           logo_parteneri_540                         

 anvelopevarasemperitspeedlife