COMANDA IN CEL MULT 23 ORE SI 38 MINUTE, IAR ANVELOPELE VOR FI LIVRATE JOI

FLOTE

Derularea contractelor de achizitii flote, participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii sunt gestionate de S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L, administratorul site-ului www.delta-anvelope.ro. Divizia flote are un departament propriu de vanzari format din specialisti certificati in mai multe domenii, care va vor oferi suportul necesar.

 

Avantaje client: 

  • Departamentul dedicat vanzarilor de flote este compus dintr-o echipa de experti in furnizarea celor mai bune servicii clientilor de flote.
  • Specialistii in vanzari flote raspund celor mai variate nevoi in ceea ce priveste modelele de anvelope.
  • O preocupare constanta a departamentului de flote este asigurarea pentru clienti al celui mai bun pret de achizitie.
  • Fiecare oferta pentru clientii de flota este personalizata, fiind adaptata perfect nevoilor acestora pentru a asigura un bun pret de achizitie.
  • Departamentul dedicat vanzarilor de flote a fost infiintat in cadrul companiei Delta Plus Trading pentru a sprijini proiectele companiilor cu importante structuri ale parcurilor auto.
  • Principalul obiectiv al departamentului este acela de a asigura cele mai bune produse si servicii, oferind servicii de consultanta si asistenta in functie de nevoile fiecarui client in parte. 

 

Nu ai timp? Venim noi la tine

Consilierii dedicati flotelor iti stau la dispozitie pentru a discuta chiar la sediul companiei tale atat despre facilitatile pe care Delta Plus Trading ti le ofera, cat si despre noutatile de ultima ora ale partenerilor nostri, cum ar fi lansarea de noi modele.

 

In plus, ne ingrijim de bugetul tau! Alege ce ti se potriveste!

Indiferent de natura solicitarii, fiecare consilier dedicat flotelor vine in sprijinul tau pe orice tema si iti ofera toate informatiile cu privire la produsele comercializate, la modalitatile de plata si la serviciile disponibile. Fiecare afacere are nevoi specifice in ceea ce priveste achizitia de flote. Din acest motiv, te ajutam sa alegi varianta de plata cea mai potrivita, astfel incat platile sa se desfasoare cu usurinta si sa nu afecteze ritmul afacerii tale.

Contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata.

 

Date contact:
Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 17.00
Telefon: 0248.615.172
Mobil: 0744.626.709
E-mail: flote@delta-anvelope.ro