COMANDA IN CEL MULT 7 ORE SI 3 MINUTE, IAR ANVELOPELE VOR FI LIVRATE MARTI

Politica de confidentialitate

S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L respecta confidentialitatea clientilor sai si nu va transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului www.delta-anvelope.ro catre terti. Vom folosi exclusiv datele furnizate doar in scopul stabilirii contactului cu clientul pentru a verifica evolutia comenzii si/sau pentru a transmite oferte comerciale legate de produsele si servicile oferite pe site (newsletter, felicitari, oferte curente, cupoane cadou sau alte mesaje speciale).
S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam, de a modifica si de a publica orice modificare a politicii de confidentialitate. Compania noastra nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail din baza de date a site-ului si nu divulga informatile dumneavoastra personale. Orice utilizator care a inscris adresa sa de e-mail pe site-ul www.delta-anvelope.ro poate opta in orice moment pentru ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.


Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.Scopul colectării datelor este: COMERT ON-LINE.
Sunteţi obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturii si livrarea marfii comandate on-line catre beneficiarul care a efectuat respectiva comanda on-line. Refuzul dvs. determina imposibilitatea realizarii comenzii on-line.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L.
□ DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; 
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.