COMANDA IN CEL MULT 23 ORE SI 26 MINUTE, IAR ANVELOPELE VOR FI LIVRATE JOI

Politica de confidentialitate

S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L respecta confidentialitatea clientilor sai si nu va transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului www.delta-anvelope.ro catre terti. Vom folosi exclusiv datele furnizate doar in scopul stabilirii contactului cu clientul pentru a verifica evolutia comenzii si/sau pentru a transmite oferte comerciale legate de produsele si servicile oferite pe site (newsletter, felicitari, oferte curente, cupoane cadou sau alte mesaje speciale).
S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam, de a modifica si de a publica orice modificare a politicii de confidentialitate. Compania noastra nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail din baza de date a site-ului si nu divulga informatile dumneavoastra personale. Orice utilizator care a inscris adresa sa de e-mail pe site-ul www.delta-anvelope.ro poate opta in orice moment pentru ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.


Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.Scopul colectării datelor este: COMERT ON-LINE.
Sunteţi obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturii si livrarea marfii comandate on-line catre beneficiarul care a efectuat respectiva comanda on-line. Refuzul dvs. determina imposibilitatea realizarii comenzii on-line.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L.
□ DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. DELTA PLUS TRADING S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; 
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.